Hívj nyugodtan Kevének

Lord Summerisle

“Dehátjogászvagy”, eltévedt bölcsész, geek, műkedvelő filozófus és zenebolond.

Alapelvek:

1. Nyilvánvalóan a blogon a magánvéleményemet osztom meg, amit igyekszem komolyabban alátámasztani. Habár minden megszólalásomat a mindenséghez mérem, a véleményem nem univerzális igazság. A célom, hogy a nagy közösségi-internetes párbeszédben elhangozzon az én véleményem és bízom benne, hogy ez egy kicsit hat a dolgok átlagos folyamára.

2. A blog elsősorban önkifejezési eszköz és kísérleti terep a saját gondolataim rendszerezésére és átadására. A fő cél nem a pénzszerzés, arra ott van a főállásom, és ez így van rendjén. Ez persze nem jelenti azt, hogy idővel, ha a dolog működik és lesz közönsége, akkor valami támogató rendszert becsatornázzak „kávépénzre”, de ez a blog nem arra van, hogy pólókat és bögréket áruljak.

2. Minden közegből és kategóriából képes vagyok kilógni, mindezt úgy, hogy nem kívánok direkt különcködni. A szívem mélyén szeretnék néha olyan lenni, mint minden más ember körülöttem. Az ízlésem és a véleményem szabálytalan és kritizálható, de nem kérek elnézést érte. Azonban nagyon szívesen beszélek arról, hogy hol és miért tévedhetek, vagy esetleg nem gondoltam mindent rendesen végig.

4. Az alkotóemberek és előadóművészek önkifejezése számomra az emberi lét egy magasrendű szférájához kötődik, ezért az őszinte és autentikus önkifejezés szabadságát mindig védem és tisztelem, még akkor is, ha ennek minőség szempontjából kudarc a végeredménye.

5. Habár sok minden nem tetszik, Isten óvjon minket attól, hogy a világ az én kényelmemre legyen berendezve.

Ha szeretnél velem közvetlenebb párbeszédet folytatni, írj bátran a csanyic@gmail.com címre. Rettenetes levelező vagyok, de igyekszem.